Regional

CVJETIĆANIN & PARTNERS – REGIONALNA I GLOBALNA PRAVNA PODRŠKA

Cvjetićanin i partneri pružaju podršku u zemljama regiona, kao i u zemljama sa velikim investicionim kapacitetom.

Naša advokatska kancelarija je član jedne od najvećih međunarodnih mreža advokatskih kancelarija AEA-International Lawyers network koja okuplja advokatske kancelarije iz preko 200 zemalja, odnosno preko 4.000 advokata širom sveta.

Naš cilj jeste pružanje usluga i u onim slučajevima u kojima je neophodna prekogranična pravna zaštita, obzirom da biznis ne poznaje granice. U takvim situacijama advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri se oslanja na partnerske advokatske kancelarije sa kojima ima saradnju preko mreže advokata čiji su članovi. Takodje, naša advokatska kancelarija ima potpisane bilateralne ugovore o saradnji sa advokatskim kancelarijama iz regiona (sve države bivše Jugoslavije) kao i sa državama koje poseduju veliki investicioni potencijal. Ovo naročito iz praktičnih razloga, obzirom da se značajan broj zahteva za pružanjem pravne pomoći odnosi upravo na klijente iz tih država, kao što su zemlje kvinte-Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Nemačka, Francuska i Italija. Pored advokata iz naznačenih država, saradnju imamo i sa advokatskim kancelarijama iz Ruske Federacije, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin i Partneri obaveštavaju sve svoje klijente i saradnike da će sedište kancelarije od 01.09.2020.g. biti na adresi Alekse Nenadovića br. 19-23, II sprat, 11 000 Beograd (Vračar). Tačna lokacija (mapa) i svi podaci advokatske kancelarije Cvjetićanin i Partneri nalaze se na našoj internet prezentaciji.
+