Pozivamo vas na seminar na kome će managing partner Nenad Cvjetićanin biti predavač:


IZAZOVI U IT SEKTORU

Pravna regulativa naše zemlje ne može da prati ubrzani razvoj digitalizacije, što u praksi stvara brojne probleme. Zbog toga su domaći startapovi suočeni sa nizom problema, počev od njihovog osnivanja pa tokom čitavog perioda poslovanja.

Nezavisno da li ste IT kompanija ili ne, digitalizacija svih sektora privrede jeste realnost današnjice, zbog čega je neophodno poznavati pravni okvir koji zadaje srpski pravni sistem.

Kako biste rešili dileme koje imate organizujemo jednodnevnu interaktivnu edukaciju sa advokatima specijalizovanim za ovu oblast.

Kome je seminar namenjen:

IT kompanijama, IT HUB-ovima, privatnim i javnim organizacijama koje pomažu razvoj IT sektora, mladim kompanijama – start up kompanijama koje tek ulaze u razvojne procese, i svima koji imaju nerazjašnjene dileme u vezi sa poslovanjem IT industrije.

Za više informacija posetite sajt: https://forum-media.rs/proizvod/menadzment-i-administracija/izazovi-u-it-sektoru/

Advokatska kancelarija Cvjetićanin i Partneri obaveštavaju sve svoje klijente i saradnike da će sedište kancelarije od 01.09.2020.g. biti na adresi Alekse Nenadovića br. 19-23, II sprat, 11 000 Beograd (Vračar). Tačna lokacija (mapa) i svi podaci advokatske kancelarije Cvjetićanin i Partneri nalaze se na našoj internet prezentaciji.
+