O nama

 Advokatska kancelarija „Cvjetićanin i partneri“  za svoj primarni cilj ima pružanje pravnih usluga na visokoprofesionalan način, kao i razvijanje odnosa međusobnog poverenja sa svojim klijentima. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve, pitanja i nedoumice uz maksimalnu posvećenost.

Postavili smo visoke standarde i njih se u potpunosti pridržavamo. Brzina efikasnost, stručnost, lojalnost i dobro koncipiran timski rad su osnovne karakteristike naše advokatske kancelarije.

Sa zadovoljstvom možemo reći da naša advokatska kancelarija iz godine u godinu unapređuje saradnju sa postojećim klijentima i širi mrežu novih klijenata, kako u zemlji, tako u u inostranstvu. Zahvaljujući našoj sposobnosti prilagođavanja i osmišljavanja originalnih rešenja za složene probleme, uspostavljamo sa klijentima odnos dugoročne saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Vodeći stručnjaci advokatske kancelarije objedinjuju znanje stečeno na prestižnim univerzitetima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, te nude rešenja skrojena po meri svakog klijenta. Naši advokati su se specijalizovali za određene uže oblasti prava, pa tako nudimo širok spektar pravnih usluga (advokatske usluge) iz gotovo svih oblasti prava.

CVJETIĆANIN I PARTNERI JE INOVATIVNA ADVOKATSKA KANCELARIJA KOJA MISLI NA BEZBEDNOST PODATAKA SVOJIH KLIJENATA

Podaci o ličnosti naših klijenata uskladišteni na obezbeđenim serverima koji se nalaze u Republici Srbiji, dostupni saradnicima kancelarije preko “cloud” servisa. Svi radni procesi su digitalizovani sa šifrovanim pristupom sadržaju.

Pravnim licima možemo punuditi „outsoursing“ svih pravnih poslova, po principu eksterne pravne službe i to po fiksnoj mesečnoj tarifi,  po satnici ili po advokatskoj tarifi. Radi lakšeg upoznavanja sa našim radnim procedurama, možete pogledati Opšte uslovi poslovanja advokatske kancelarije “Cvjetićanin i partneri”.

Pravnim licima pružamo sledeće advokatske usluge:

• Zaštita intelektualne svojine (domaća i međunarodna prijava žiga, zaštita patenta, industrijskog dizajna, autorskog prava)
Zaštita podataka o ličnosti/GDPR (obavljanje poslova lica za zaštitu podataka o ličnosti, sastavljanje politika privatnosti, savetovanje)
• Statusne promene privrednih subjekata (spajanje uz pripajanje, spajanje uz osnivanje novog pravnog lica,)
• Zastupanje u arbitražnim postupcima (rešavanje sporova povodom domaćih internet domena, sportska arbitraža)
• Zastupanje i pravno savetovanje startapova, IT kompanija (NDA ugovori, zaštita poslovne tajne, klauzule zaštite konkurencije, zaštita softvera/programa)
• Naplata potraživanja (meka naplata potraživanja-pregovori, izvršenja)
• Zastupanja u sudskim postupcima i postupcima pred drugim državnim organima

Uspešno, u dužem vremenskom periodu, zastupamo velike domaće i strane investiture, među kojima su kompanije iz sledećih sektora privrede:

• maloprodaja i veleprodaja nameštaja
• maloprodaja i veleprodaja tehnike
• IT (razvoj sofrvera primenljivog u industriji)
digitalni marketing
sport (košarka i odbojka)
mediji

Fizičkim licima pružamo sledeće advokatske usluge:

Odbrana u krivičnim postupcima (odbrana maloletnika i odbrana odraslih)
• Pravni saveti (usmeni i pisani pravni saveti) i mišljenja iz oblasti građanskog i krivičnog prava
Porodično pravo
• Obligaciono pravo (sastavljanje ili tumačenje ugovora, nadoknada materijalne i nematerijalne štete)
Nasledno pravo (ugovor o doživotnom izdržavanju, ugovor o ustupanju i raspodeli imovine za života, testament)
Radno pravo (ostvarivanje svih prava iz radnog odnosa)
• Zastupanje klijenata pred sudovima, arbitražama, poreskom i drugim upravnima organima

Svesni činjenice da pravu vrednost Advokatske kancelarije “Cvjetićanini partneri” čine njeni saradnici, kontinuirano ulažemo u obrazovanje i unapređenje njihovih veština, jer uspeh naše advokatske kancelarije u mnogome od njih zavisi.

Uz želju da ostvarimo uspešnu poslovnu saradnju, pozdravljaju Vas “Cvjetićanin i partneri”.

CVJETIĆANIN & PARTNERS – REGIONALNA I GLOBALNA PRAVNA PODRŠKA
Cvjetićanin i partneri pružaju podršku u zemljama regiona, kao i u zemljama sa velikim investicionim potencijalom.

Naša advokatska kancelarija je član međunarodnih asocijacija advokatskih kancelarija AEA-International Lawyers network i The Lawyer Network

Naš cilj jeste pružanje usluga i u onim slučajevima u kojima je neophodna prekogranična pravna zaštita, obzirom da biznis ne poznaje granice. U takvim situacijama advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri se oslanja na partnerske advokatske kancelarije sa kojima ima saradnju preko mreže advokata čiji su članovi. Takodje, naša advokatska kancelarija ima potpisane bilateralne ugovore o saradnji sa advokatskim kancelarijama iz regiona (sve države bivše Jugoslavije) kao i sa državama koje poseduju veliki investicioni potencijal.

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA

Izdavačka kuća DeretaLovački savez SrbijeGemmaEmmezetaDEAL RačunovodstvoInfinity productionBonattiCubes dooCubes IT SchoolDonic dooAVS SolutionsMlazmatikMediapakMilamiMiaMayaPirelliMinottiLenovoPC Press