O nama

 Advokatska kancelarija „Cvjetićanin i partneri“ je vodeća advokatska kancelarija u Srbiji koja za svoj primarni cilj ima pružanje pravnih usluga na visokoprofesionalan način, kao i razvijanje odnosa međusobnog poverenja sa svojim klijentima. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve, pitanja i nedoumice uz maksimalnu posvećenost i predanost svakom konkretnom slučaju. Verujemo da je posvećenost klijentima od strane kvalifikovanih stručnjaka naša obaveza.

Advokatska kancelarija „Cvjetićanin i partneri” postavila je visoke standarde i njih se u potpunosti pridržava. Brzina efikasnost, stručnost, lojalnost i dobro koncipiran timski rad su osnovne karakteristike naše advokatske kancelarije.

Sa zadovoljstvom možemo reći da naša advokatska kancelarija iz godine u godinu unapređuje saradnju sa postojećim klijentima i širi mrežu novih klijenata, kako u zemlji, tako u u inostranstvu. Zahvaljujući našoj sposobnosti prilagođavanja i osmišljavanja originalnih rešenja za složene probleme, uspostavljamo sa klijentima odnos dugoročne saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Vodeći stručnjaci advokatske kancelarije objedinjuju znanje stečeno u privredi i sudovima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, te nude rešenja skrojena po meri svakog klijenta. Naši advokati su se specijalizovali za određene uže oblasti prava, pa tako nudimo širok spektar pravnih usluga (advokatske usluge) iz gotovo svih oblasti prava.

CVJETIĆANIN I PARTNERI JE INOVATIVNA ADVOKATSKA KANCELARIJA KOJA MISLI NA BEZBEDNOST PODATAKA SVOJIH KLIJENATA

Advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri je visoko inovativna. Naše poslovanje je skladišteno na obezbeđenim serverima koji se nalaze u Republici Srbiji, a dostupno saradnicima-advokatima preko “cloud-a”.

Konferencijske veze koje svakodnevno održavamo sa klijentima su učinile da je razdaljina koja nas deli postala irelevantna za rad i postupanje u predmetima.

Ulaz u prostorije advokatske kancelarije je pod video nadzorom, a svi računari su zaštićeni pristupnim lozinkama.

Advokatske usluge koje pružamo pravnim licima
Pravnim licima nudimo usluge praćenja celokupnog poslovanja i zastupanja po principu eksterne pravne službe, kao i zastupanja po satnici ili po advokatskoj tarifi. Radi lakšeg upoznavanja sa radom i postupanjima možete pogledati Opšte uslovi poslovanja advokatske kancelarije “Cvjetićanin I partneri”.

Pravnim licima pružamo sledeće advokatske usluge:

• Zaštita intelektualne svojine (žig, patent, industrijski dizajn, autorsko pravo)
• Poresko savetovanje (porez na dobit pravnih lica, porez na prenos apsolutnih prava, porez na poklon itd.)
• Statusne promene privrednih subjekata (spajanje, razdvajanje, pripajanje, preuzimanje itd)
• Zastupanje u arbitražnim postupcima (rešavanje sporova povodom domaćih internet domena, sportska arbitraža)
• Zastupanje i pravno savetovanje IT kompanija (NDA ugovori, poslovna tajna, zabrana konkurencije, zaštita softvera/programa)
• Naplata potraživanja (meka naplata potraživanja-pregovori, izvršenja-javni izvršitelj)
• Sastavljanje ugovora u privredi (dvojezični, po zahtevu inostranih klijenata)
• Zastupanja u sudskim postupcima i postupcima pred drugim državnim organima
Uspešno, u dužem vremenskom periodu, zastupamo velike domaće i strane investiture, privredne subjekte koji posluju na domaćem tržištu, među kojima su:

• poznati lanac robnih kuća
• maloprodajni lanac tehničkih uređaja
• poznate kompanije iz IT sektora
• marketinške agencije koje imaju milionske promote
• jednog od najvećih svetskih proizvođača mobilnih platformi
• jedan od dva najveća prestonička košarkaška kluba
• svetski poznatu medijsku kuću

Fizičkim licima pružamo sledeće advokatske usluge:

• Odbrana u krivičnim postupcima (odbrana maloletnika i odbrana odraslih)
• Medijsko pravo (zastupanje javnih ličnosti u postupcima protiv medija)
• Pravni saveti (usmeni i pisani pravni saveti) i mišljenja iz oblasti građanskog i krivičnog prava)
• Porodično pravo: razvod (sporazumni razvod braka i razvod braka po tužbi, zakonsko izdržavanje – alimentacija, utvrđenje ili osporavanje očinstva, sporazum o zajedničkom Ili samostalnom vršenju roditeljskog prava, ugovor o deobi bračne tekovine, bračni ugovor, ugovor o upravljanju i raspolaganju zajedničkom imovinom, ugovor o poklonu)
• Obligaciono pravo (sastavljanje ili tumačenje ugovora, nadoknada materijalne I nematerijalne štete, neosnovano obogaćenje itd)
• Nasledno pravo (ugovor o doživotnom izdržavanju, ugovor o ustupanju i raspodeli imovine za života, testament)
• Radno pravo (ostvarivanje svih prava iz radnog odnosa)
• Zastupanje klijenata pred sudovima, arbitražama, poreskom upravnim i drugim upravnima organima

Svesni činjenice da pravu vrednost Advokatske kancelarije “Cvjetićanini partneri” čine njeni saradnici, kontinuirano ulažemo u obrazovanje i unapređenje njihovih veština, jer uspeh naše advokatske kancelarije u mnogome od njih zavisi.

Uz želju da ostvarimo uspešnu poslovnu saradnju, pozdravljaju Vas “Cvjetićanin i partneri”.

CVJETIĆANIN & PARTNERS – REGIONALNA I GLOBALNA PRAVNA PODRŠKA
Cvjetićanin i partneri pružaju podršku u zemljama regiona, kao i u zemljama sa velikim investicionim kapacitetom.

Naša advokatska kancelarija je član jedne od najvećih međunarodnih mreža advokatskih kancelarija AEA-International Lawyers network koja okuplja advokatske kancelarije iz preko 200 zemalja, odnosno preko 4.000 advokata širom sveta.

Naš cilj jeste pružanje usluga i u onim slučajevima u kojima je neophodna prekogranična pravna zaštita, obzirom da biznis ne poznaje granice. U takvim situacijama advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri se oslanja na partnerske advokatske kancelarije sa kojima ima saradnju preko mreže advokata čiji su članovi. Takodje, naša advokatska kancelarija ima potpisane bilateralne ugovore o saradnji sa advokatskim kancelarijama iz regiona (sve države bivše Jugoslavije) kao i sa državama koje poseduju veliki investicioni potencijal. Ovo naročito iz praktičnih razloga, obzirom da se značajan broj zahteva za pružanjem pravne pomoći odnosi upravo na klijente iz tih država, kao što su zemlje kvinte-Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Nemačka, Francuska i Italija. Pored advokata iz naznačenih država, saradnju imamo i sa advokatskim kancelarijama iz Ruske Federacije, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA

Pravni Fakultet Univerzitet UnionIzdavačka kuća DeretaLovački savez SrbijeGemmaEmmezetaDEAL RačunovodstvoInfinity productionBonattiCubes dooCubes IT SchoolDonic dooAVS SolutionsMlazmatikMediapakMilamiPink ĆevabdžiniceMiaMayaUNITED COLORS OD BENETTONPirelliMinottiLenovo