Krivično pravo, prekršajno pravo i privredni prestupi

Krivično pravo, prekršajno pravo i privredni prestupi

Advokatski tim “Cvjetićanin i partneri” poseduje veliko iskustvo u oblasti kaznenog prava (krivično pravo, prekršaji i privrednii prestupi), koje prati široko poznavanje ove pravne materije.

Postupali smo u odbranama u mnogim medijski propraćenim slučajevima, koje zbog zaštite podataka naših klijenata držimo u tajnosti.

Profesionalnim i predanim pristupom svakom konkretnom slučaju, izgradili smo poverenje kod naših klijenata, koje iznova opravdavamo svaki put kada nam se obrate za pomoć. Usluge koje pružamo u oblasti krivičnog prava su, između ostalog, zastupanje i odbrana okrivljenih, zastupanje oštećenih fizičkih i pravnih lica u krivičnim postupcima, odbrana maloletnika u krivičnim postupcima i zastupanje oštećenih maloletnih lica.

UKIDANJE PRITVORA, ODSLUŽENJE KAZNE U KUĆNIM USLOVIMA I USLOVNA OSUDA

U slučajevima kada nam se branjenik nalazi u pritvoru, najpre ishodujemo ukidanje pritvora, kako bi se klijent branio iz komfornije pozicije, odnosno sa slobode.

Nakon uvođenja novih instituta: odsluženja kazne zatvora u kućnim uslovima ili populano “nošenje nanogice” među prvima smo za naše branjenike ishodovali ovakav način odsluženja kazne.

U velikom broju slučajeva u dogovoru sa klijentima, pristupamo pregovorima sa tužilaštvom i zaključenju sporazuma, u kojima za klijenta ishodujemo prihvatljivu uslovnu osudu, te na taj način izbegavamo primenu efektivne kazne zatvora.

Naše usluge obuhvataju odbrane u predkrivičnom i krivičnom postupku koji se vodi protiv osumnjičenih pred svim sudovima, tužilaštvom i MUP-om, postupanje u drugom stepenu i izjavljivanje vanrednih pravnih lekova. Sve navedeno se odnosi i na postupanja u privrednim prestupima i prekršajima.