Klijenti

Iskustvo, znanje i poštovanje klijenata predstavljaju temelj za pružanje efikasne pravne zaštite našeg pravnog tima. Izgradili smo poverenje koje opravdamo svaki put kada nam se obrate. Advokatska kancelarija “Cvjetićanin i partneri” poseduje bogato iskustvo u zaštiti osnovnih ljudskih prava i sloboda kako pred nadležnim državnim organima, sudovima, arbitražama, tako i u postupcima pred zaštitnikom prava građana i poverenicima iz različitih oblasti.

Lista naših klijenata je dugačka i uključuje brojna domaća i strana privredna društva, udruženja, ustanove i veliki broj fizičkih lica, od kojih su mnogi javne ličnosti. Neki od naših klijenata nalaze se na ovoj listi.

Klijenti o nama

Jelena Kukolj

Poslovna saradnja sa Advokatskom kancelarijom Cvijetićanin&Partners vodi našu kompaniju na poziciju lidera u obalasti našeg poslovanja. Apsolutna posvećenost klijentu uz prepoznavanje potreba i pravno usmeravanje klijenta na uspešnu finalizaciju poslovnih projekata, rezultat je dugogodišnje saradnje i izbora pravog partnera sa iskustvom iz oblasti pružanja pravne podrške.

Jelena Kukolj tehnički direktor
MoTo Logistic d.o.o. Beograd
Elvira Dedić

Advokatska kancelarija Cvjeticanin & Partners je na svaki nas zahtev i pitanje odgovorila profesionalno, detaljno I u najkracem mogucem roku. Na ovaj nacin je pozitivno uticala na nase poslovanje

Elvira Dedić Office and finance menager
GRAYLING - UK
Advokatska kancelarija Cvjetićanin i Partneri obaveštavaju sve svoje klijente i saradnike da će sedište kancelarije od 01.09.2020.g. biti na adresi Alekse Nenadovića br. 19-23, II sprat, 11 000 Beograd (Vračar). Tačna lokacija (mapa) i svi podaci advokatske kancelarije Cvjetićanin i Partneri nalaze se na našoj internet prezentaciji.
+