Klijenti

Iskustvo, znanje I poštovanje osnov su za pružanje efikasne pravne zaštite. Zbog toga smo izgradili poverenje kod naših klijenatakoje opravdamo svaki put kada nam se obrate. Advokatska kancelarija “Cvjeticanin” ima izuzetno bogato iskustvo u zaštiti osnovnih ljudkih prava I sloboda kako pred organima uprave, sudovima tako I u postupcima pred zaštitnikom prava građana I poverenicima iz određenih oblasti. Iz oblasti radnih odnosa, advokatska kancelarija “Cvjeticanin” priža širok spektar usluga kako zaposlenima, tako I poslodavcima.

Uspešno okončanje radnih sporova u kojima smo se javljali kao punomoćnici jedne od parničnih stranaka, adekvatan je pokazatelj da smo uvek spremni da za naše klijente pronađemo praktična rešenja za razne probleme koje sa sobom nosi inače, izuzetno osetljiv odnos između poslodavca I zaposlenog.

Klijenti o nama

Jelena Kukolj

Poslovna saradnja sa Advokatskom kancelarijom Cvijetićanin&Partners vodi našu kompaniju na poziciju lidera u obalasti našeg poslovanja. Apsolutna posvećenost klijentu uz prepoznavanje potreba i pravno usmeravanje klijenta na uspešnu finalizaciju poslovnih projekata, rezultat je dugogodišnje saradnje i izbora pravog partnera sa iskustvom iz oblasti pružanja pravne podrške.

Jelena Kukolj tehnički direktor
MoTo Logistic d.o.o. Beograd
Igor Jelić

Tim advokatske kancelarije Cvjetićanin&Partners je uvek spreman da reši svaki naš problem na profesionalan, efikasan i precizan način. Imajući u vidu da je u uslovima globalizacije važno imati pouzdane poslovne partnere, koji razumeju moderne međunarodne poslovne odnose, rado bih preporučio ovu advokatsku kancelariju svima, s obzirom da se radi o kancelariji koja poseduje nesumnjiv kvalitet i kapacitet za rešavanje najsloženijih pravnih problema.

Igor Jelić Direktor
KONSALTING AKTIV
Elvira Dedić

Advokatska kancelarija Cvjeticanin & Partners je na svaki nas zahtev i pitanje odgovorila profesionalno, detaljno I u najkracem mogucem roku. Na ovaj nacin je pozitivno uticala na nase poslovanje

Elvira Dedić Office and finance menager
GRAYLING - UK